יום רביעי, 10 במאי 2017

MOKAYA השוקולד שתפס אותי

את עודד מקסימוב הבעלים של MOKAYA הכרתי לפני שנה. השבוע באתי לבקר את עודד ויצאתי עם טעם טוב בפה. טעמתי את כל השוקולדים של MOKAYA אין לי ספק שמדובר באחד השוקלייטרים הטובים שקיימים, גם באיכות השוקולד (וייס - צרפת), גם בדקיקות השוקולד (מעטפת דקה ואיכותית המצפה כל פרלין) וגם בחומרי הגלם. הטעם המועדף עליי היה פרלינה שקדים ושבבי וופל - אבל את פרלין המרציפן של MOKAYA טרם טעמתי...

MOKAYA מייצרים פרלינים בלגיים בתבנית ופרלינים צרפתיים בטבילה ידנית. כמובן הכל עבודת יד. MOKAYA  מקבלים הזמנות מיוחדות כולל מארזים ומשוקולדים ממותגים לחברות. 
ב MOKAYA משתמשים בחומרי הגלם הטובים ביותר (בדוק!), ללא שימוש בצבעי מאכל.

ניתן להשיג גם שוקולד פליאו-טבעוני, ללא סוכר עם פיסטוקים, זרעי פשתן, אגוזי קשיו ואגוזי לוז טחונים טבעיים (לא קלויים). פרלינים, דפי שוקולד וביצת שוקולד ענקית (ללא צמקאו) - 100% איכותית ממולאת פרלינים או ממתקים. 

ל MOKAYA סדנאות שוקולד חווייתיות (מזוג עד 20 איש) בסדנה לומדים לעשות פרלינים צרפתיים ופרלינים בלגיים ויוצאים עם מארז שוקולדים שמכינים לבד. 

מומלץ, אכותי וטעים!
חמישה כוכבי אודליה *****

פייסבוק:
https://www.facebook.com/Mokaya-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A9%D7%9C-%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%93-685465888235727/?fref=ts


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

צ'טוצ'אק - התאילנדית החדשה - יש מה להגיע לנתניה!

  נפתחה מסעדה תאילנדית חדשה בארץ - לפני שבוע, מה נראה לכם? אני לא אטוס לשם? מהר, מהר לדווח למי שאוהבים על המקום החדש הכי שווה! 'צאקטוצ&#...